Nektek szól, ha szeretnétek jó hangulatban, rátok szabott élményként megélni a szervezés teljes folyamatát.

Az esküvőtökre való felkészülés időszaka sokszor hónapokig tart, ezért nem mindegy, hogy ez az időszak milyen hangulatban telik.

A közös munka során szorosan együttműködve:

  • alakítjuk ki a esküvői szolgáltatói csapatotokat,
  • intézzük a hivatalos esküvői teendőket,
  • döntitek el esküvőtök részleteit,
  • találunk mindenre időt,
  • és megoldást.

Megismerve benneteket gondosan odafigyelek arra, hogy érdekeiteket a lehető legjobban képviseljem, sokszor olyan aggodalmaitokat is meghallgassam, amit rokonokkal nem osztanátok meg. Ezekre természetesen mindig találunk megoldást, hiszen tapasztalataim és szakértelmem a rendelkezésetekre áll az esküvőszervezés teljes folyamata alatt.

Az esküvőtök napjára frissen és üdén érkezhettek, csak a pillanat súlyának szóló izgalommal, és abban a tudatban, hogy mással mint egymással nem nektek kell foglalkoznotok!

“Anikónak köszönhetően a nagy napunk életünk legszebb napja lehetett. Már a szervezésnél olyan nagy segítséget jelentett nekünk, hogy bár szűk félévünk volt a nagy nap megszervezésére, a tanácsaival egy hónapon belül utolértük magunkat. Megnyugtatott minket, hogy mindig jelezte, hogy ha valamilyen döntéssel csúszásban vagyunk. Hálásak vagyunk azért, hogy ha egy témában elakadtunk, akkor kikérhettük a tanácsát, és elmondta a tapasztalatait. Ha épp nem találtuk a számunkra megfelelő szolgáltatót, akkor időt és fáradtságot nem kímélve tovább kutatta a tökéleteset számunkra.

Külön köszönjük, hogy a nagy nap forgatókönyvét percről percre megtervezte, az általunk fontosnak tartott pillanatokat kiemelten kezelte, és hogy levett minden terhet a vállunkról, és így zavartalanul élhettük meg a különleges nap varázsát.”

Panka és Miki

Hogyan tovább?

Ha érdekel benneteket a teljeskörű esküvőszervezés szolgáltatásom, de nem vagytok benne biztosak, hogy én vagyok számotokra az igazi, akkor nyugodtan foglaljatok időpontot egy első konzultációra, ami minden esetben

I N G Y E N E S.

Miért ingyenes?

A 1,5 órás vezetett beszélgetés alatt megismerem elképzeléseiteket az esküvőtökkel kapcsolatban és egy kicsit benneteket is, a ti egyedi történeteteket. Ez alapján a beszélgetés alapján tudok nektek személyre szabott esküvőszervezés ajánlatot készíteni.

Mi történik az ajánlat elfogadása után?

Szerződést kötünk, és a foglaló utalása után máris megkezdjük az álomesküvőtök szervezését egy rátok és az időbeosztásotokra szabott esküvőszervezés menetrend kialakításával.

Jól hangzik?

Online vagy személyes időpontot e-mailen illetve telefonon tudunk egyeztetni az alábbi elérhetőségeken:

pbaweddings@pbaweddings.hu

+36 70 536 1873

+421 950 590 891