Sziasztok! Bőhm Pathó Anikó vagyok, esküvőfanatikus, esküvőszervező, közgazdász és 1 leányzó büszke anyukája.

Pár érdekesség rólam:

* 2018-ban szerveztem az első, önállóan kivitelezett esküvőmet egy baráti párnak. Jó hír, hogy azóta is még barátkoznak velem, és igaz ez nem csak rájuk, de több párra is akikkel volt szerencsém együtt szervezni az évek során.

* Mindig, de mindig meghatódok az esküvőkön! Általában azonban nem azoknál a nyilvánvaló részeknél mint az esküvői szertartás, az igenek, vagy az első tánc. Azoknál a pillanatoknál szoktam elérzékenyülni, amelyekről a közösen eltöltött időnk miatt tudom, hogy a párnak kiemelten fontosak az esküvőjük napján.

* Képzőművészeti egyetemre felvételiztem, végül mégis közgazdász lettem. Úgy gondolom, hogy ez a kettősség segít abban, hogy az esküvő stílusát és az anyagiakat is egyensúlyban tartsam az esküvők szervezése során.

* Nagyon szeretek utazni, ezért több nyelvet is beszélek. A magyar, szlovák és cseh mellett angolul és olaszul is tudunk együtt dolgozni. Hiszem, hogy egy nemzetet akkor lehet a legjobban megismerni, ha beszélsz a nyelvükön.

* Van egy kislányom, aki sok egyéb mellett türelemre, empátiára és krízíshelyzetek humorral kezelésére tanít.

* Folyamatosan képzem magam, az Esküvőszervező Műhely VIP Club mellett jelenleg az egyik legnevesebb nemzetközi esküvőszervező képzésen, a Wedding Academy-n tanulok Esküvői stylingról és az ún. destination esküvőkről. Ugyanitt már megszereztem a Nemzetközi esküvőszervező oklevelet.

* Szeretem a jó ételeket, a gasztronómiát, a horrorfilmeket viszont nem bírom.

Mit gondolok az esküvőszervező feladatairól

Megérdemlitek, hogy olyan esküvőtök legyen, ami valóban a tiétek, tele egyedi, személyre szabott részlettel. Nem az anyósé, nem a szingli barátnőé vagy a családé, hanem a tiétek. Az én küldetésem, hogy segítsek nektek álmaitok esküvőjét valóra váltani, és emlékezetessé tenni minden pillanatát.

Hiszek abban, hogy az esküvőszervezés nem pusztán egy legyőzendő feladat, hanem egy olyan élmény is lehet, ami egy életen át elkísér, ezért akár jókedvűen is eltölthetjük ezt a hosszabb vagy rövidebb időszakot.

Mint esküvőszervező minden apró részletre odafigyelek, végtelenül maximalista vagyok. Azon dolgozom, hogy az esküvő valóban tükrözze a személyiségeteket és stílusotokat. Minden pár más és más, és minden pár egyedi történettel érkezik hozzám. Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehetek ennyi csodás esküvőnek és szerelmi történetnek.

Nagyon várom, hogy megismerhesselek benneteket !

Így tudjátok velem felvenni a kapcsolatot:

Email: pbaweddings@pbaweddings.hu

+36 70 5361873

+421 950 590891r