Azoknak a pároknak, akik alig várják, hogy megszervezhessék az esküvőjüket, Pinteresten már rég minden esküvői ötletet pineltek, de az utolsó hónapban és az esküvő napján már szeretnének lazítani és megélni a pillanatot.

Ez a szolgáltatásom lesz nektek a tökéletes ha:

  • nem csak döntéseket szeretnétek hozni, de az intézkedést, szervezést is imádjátok,
  • ha izgalmas kihívásnak tekintitek a tökéletes esküvői szolgáltatók felkutatását és időtök is megengedi, hogy az esküvőszervezés minden részletet kézben tartsatok (átlagosan egy esküvő megszervezése 200-250 munkaóra),
  • ha az utolsó hajrában mégis jó lenne, ha átnéznénk az esküvőtök részleteit, esetleg pótoljuk amire nem gondoltatok,
  • ha szeretnétek, hogy minden esküvői szolgáltatóval és esküvői beszállítóval együtt véglegesítsük a részleteket, hogy a Nagy napon minden összhangban legyen,
  • ha inkább közösen írjunk meg egy kivitelezhető esküvői forgatókönyvet,
  • ha a Nagy napon már nem akartok semmire és senkire figyelni, csak magatokra!

Ez a szolgáltatás arra garancia, hogy Ti hátradőlhettek és élvezhetitek az esküvőt, amit olyan alaposan megszerveztetek! Azért leszek ott, hogy megkönnyítsem a dolgotokat, és gondoskodjak arról, hogy a várva várt esküvőtök napja zökkenőmentes legyen!

Ha mégsem így látjátok magatokat, akkor ajánlom a Teljeskörű esküvőszervezés szolgáltatásomat,  amiről itt olvashattok bővebben:
teljeskörű esküvőszervezés

Bibiana és Lali így foglalták össze a közösen eltöltött időszakot:

“Az esküvőnk Anikóval tökéletes volt! Hihetetlenül sokat segített nekem, mint menyasszonynak az esküvő előtt. Annak ellenére, hogy a legtöbb dolgot már lefoglaltam, szükségem volt valakire, aki „szemmel tart”, hogy ne felejtsek el semmit. Az esküvő napján teljes mértékben élvezni tudtam magát az esküvőt és nem kellett figyelnem, hogy mikor jön a fotós, videós, hány óra van és minek kellene történnie, vagy mikor mit szolgálnak fel! Nem kellett senkit sem hívnom az előkészületek alatt, mindent Anikó intézett. Persze ez csak a tizede annak, amit Anikó csinált…az egész napból csak annyi jött át, hogy jól éreztem magam és nem kellett semmin sem aggódnom!”

Hogyan tovább?

Ha érdekel benneteket a esküvői koordináció 30+1 nap szolgáltatásom, de nem vagytok benne biztosak, hogy én vagyok számotokra az igazi, akkor nyugodtan foglaljatok időpontot egy első konzultációra, ami minden esetben

I N G Y E N E S.

Miért ingyenes?

A 1,5 órás vezetett beszélgetés alatt megismerem elképzeléseiteket az esküvőtökkel kapcsolatban és egy kicsit benneteket is, a ti egyedi történeteteket. Ez alapján a beszélgetés alapján tudok nektek személyre szabott esküvőszervezés koordináció ajánlatot készíteni.

Jól hangzik?

Online vagy személyes időpontot e-mailen illetve telefonon tudunk egyeztetni az alábbi elérhetőségeken:

pbaweddings@pbaweddings.hu

+36 70 536 1873

+421 950 590 891