Egy esküvő megszervezése olyan érzés is lehet, mintha egy tucat tányérral próbálnál egyensúlyozni egykerekű biciklizés közben: lehetséges, de ritka hogy jól alakuljon minden. Ezért fordul egyre több pár szakemberhez, hogy segítsenek nekik eligazodni az esküvőszervezés olykor kevéssé rózsaszín világában. Szakember alatt természetesen az esküvőszervezőket értem, nem a mindent is tudó szolgáltatókat. ☺ 

Íme néhány ok, amiért érdemes megfontolnod, hogy felfogadj egyet:

Időt és ősz hajszálakat spórolhatsz az esküvőszervezés során.

Lássuk be, egy esküvő megszervezése teljes munkaidős feladat. A helyszín kiválasztása, a tökéletes ruha kiválasztása, a catering megszervezése és az összes szolgáltatóval való egyeztetés között úgy érezheted, hogy soha nem fogsz a végére érni. Esküvőszervezővel az oldaladon azonban egy lépést hátrébb léphetsz, és hagyhatod, hogy valaki más intézze a részleteket és egy teljesíthető szervezési menetrendet állítson össze. Így több időd marad arra, hogy arra koncentrálj, ami igazán számít: élvezd az eljegyzést és minőségi időt tölts a pároddal miközben a döntések a kezedben maradnak. 

Egy szakember áll majd az oldaladon.

Mi, esküvőszervezők, szakértők vagyunk, akik ismerjük az iparág minden csínját-bínját, és kapcsolatban állunk a legjobb beszállítókkal és szolgáltatókkal. Ez azt jelenti, hogy segítünk megtalálni a tökéletes helyszínt, tárgyalni a szolgáltatókkal a legjobb ajánlatok érdekében, és biztosítjuk, hogy a nagy napon minden zökkenőmentesen menjen. Ráadásul a szervezési folyamat során végig tanácsokkal és útmutatással állunk a rendelkezésedre, így biztos lehetsz benne, hogy a döntéseidet pontos információk alapján hozod meg. Fontos azonban, hogy NEM döntünk helyetted,  így sajna neked kell femérned, hogy Rozi néni vajon már elfelejtette-e, hogy a Piroska nem adta vissza a pettyes készletét és kibírják-e egymás mellett ülve a vacsorát. ;)

Az esküvőre szánt költségvetésen belül maradsz.

Legyünk őszinték, az esküvők sokba kerülhetnek. És mivel annyi különböző költséget kell figyelembe venni, könnyű lehet túllépni a költségvetést anélkül, hogy észrevennéd. Egy esküvőszervező azonban segíthet a költségvetés összeállításában és betartásában. Segíthet rangsorolni a kiadásokat, és kreatív módokat találni akár a spórolásra is anélkül, hogy feláldoznátok a számotokra fontos dolgokat.

Stresszmentes Nagy napotok lesz.

Az esküvőd napján az utolsó dolog, amit szeretnél, hogy össze-vissza rohangálj, és próbáld koordinálni az összes részletet. Egy esküvőszervezővel a csapatodban megnyugodhatsz és élvezheted a napot, tudván, hogy mi mindenről gondoskodunk. Mi vagyunk ott, hogy kezeljük az utolsó pillanatban felmerülő vészhelyzeteket, koordináljuk a szolgáltatókat és vendégeket, és gondoskodjunk arról, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

Lesz valaki, aki elintézi a piszkos munkát az esküvőszervezés és az esküvő napján is.

Legyünk őszinték, az esküvőszervezés nem csak játék és mese. A szolgáltatókkal való kommunikációtól kezdve, a válaszok sürgetéséig és a vészhelyzetek elhárításáig rengeteg olyan feladat van, amit senki sem akar elvégezni. De egy esküvőszervezővel valaki másra bízhatjátok a piszkos munkát. Mi ott leszünk nektek, hogy az összes apró részletre figyeljünk és elintézzük a dolgokat, így ti közben a kellemes dolgokra koncentrálhattok.

Összefoglalva, ha időt, pénzt és józan észt szeretnél spórolni, akkor egy esküvőszervező felfogadása a legjobb megoldás. Az mi szakértelmünkkel és útmutatásunkkal könnyedén, stressz és gond nélkül, szervezheted meg álmaid esküvőjét. 

Tehát miután kiválasztottad Teljes szervezés csomagomat itt: (link a csomag teljes leírására) nincs más hátra, csak dőlj hátra, és hagyd, hogy valaki más pörgesse azokat a tányérokat, míg te élvezed az utazást. ☺